Brimnes – Bruravik: En våt fornøyelse?

Det kunne ha blitt en våt fornøyelse.  Meget våt.

Jeg bestilte en ukes opphold i Norge via Novasol. Et sted på Vestlandet. Jeg fikk kjørebeskrivelsen den 8. mai 2018. For en uke side.

Der sto det: Fra Oslo: E18/E16 fra Oslo til Hønefoss. Videre langt vej 7 over Geilo til fergeleiet ved Brimnes.  Ta fergen til Bruravik og fortsett på vei 13 til Voss.

Det er noe galt her, tenkte jeg.  Det stemmer ikke med den fergen.

Og ganske rigtig. Oppslag på internett bekreftet at fergeforbindelsen er nedlagt. Ikke nedlagt i siste uge eller for et år siden. Den ble nedlagt i 2013. For 5 år siden. Her er siste ferden den 17. august 2013.

Jeg skrev til Novasol i Danmark, og spurte om de ikke for god ordens skyld kunne rette dette. Så jeg ikke endte på sjøen. De sendte saken videre til deres lokale representant, Novasol i Norge. De rettet i kjørebeskrivelsen og anbefaler nå Hardangerbroen i stedet for. Smalsporet og langt ned.

Det kunne ha blitt en våt fornøyelse. Men bare rolig, jeg har tenkt å ta en helt tredje vei. Den helt riktige veien fra Oslo til Bergen i bil. Der er det høyst snøsmelten som kan gjøre deg våt.

København, 15. mai 2018.

#knutskjaerven #knutskjærven #adnotam #novasoldanmark #novasolnorge #novasol #brimnesbruravik #bruravikbrimnes #fergeforbindelse

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s